28.6. | Pehmoaino, Malla (dj live), Orvokki + dj:t

PEHMOAINO
Herkkyydellään ja välittömyydellään suomalaiset musiikin ystävät hurmannut pehmoaino julkaisi ”kaukana kotoa” ep:n vuonna 2022 ja kaikki sen kappaleet nousivat Spotifyn 100:n soitetuimman listalle. Jättihitti ”haluun takas mun perhoset” nousi jopa koko listan kärkeen.
Vuoden 2023 Emma-gaalassa pehmoaino oli ehdolla viidessä kategoriassa ja täyspitkä levy on ilmestymässä tuota pikaa! Keikalla pehmoaino on samaan aikaan tunnelmallinen ja koukuttavan tanssittava.

MALLA DJ LIVE
Housea, discoa ja elektronista poppia yhdistelevä MALLA on ollut 2020-luvun raikkaimpia ilmestyksiä suomalaisessa musiikkimaailmassa. Vuonna 2023 ilmestynyt ”Fresko” oli vakuuttava ja kunnianhimoinen kokonaisuus. Uusi Tampere -illassa kuullaan tanssittava MALLA DJ LIVE – hänen musiikkinsa onkin kuin luotua klubeille!

ORVOKKI
Orvokki rakentaa musiikillaan turvallisia tiloja, joissa vaikeitakin tunteita on helppo kohdata. Kuulijoiden mieliin sähköisiä unimaisemia maalaava Orvokki julkaisi hiljattain debyyttialbuminsa Kasvotusten, joka sai Helsingin Sanomien arviossa täydet viisi tähteä ja toi artistille Teosto-palkintoehdokkuuden.

Illan levymusiikista vastaa DJ:t Sami ja Harvest

AIKATAULU:

MALLA DJ LIVE 22:00

PEHMOAINO 20:30

ORVOKKI 19:00

 

Yhteistyössä