12.7. | Ruusut, Paperi T, Alma Alanko + dj:t

RUUSUT
Vuoden 2024 Emma-gaalassa ehdolla oleva Ruusut on raivannut täysin omaa polkuaan kotimaisen popin kentällä. Omaperäinen tuotanto yhdistettynä kunnianhimoiseen laulun kirjoittamiseen on ollut yhtyeen tekemisen ytimessä alusta saakka. Ringa Mannerin, Alpo Nummelinin, Miikka Koiviston ja Samuli Kukkolan yhtyeen debyyttialbumi on myynyt kultaa. Vuonna 2023 yhtye julkaisi yhtä aikaa kaksi albumia: ”Melankolia 1” ja ”Melankolia 2”.

PAPERI T
Rap-artisti ja runoilija Paperi T julkaisi 2023 albuminsa ”Joka päivä jotain katoaa” – se käsittelee menetystä ja irti päästämistä. Teosto- ja Emma-palkitun artistin syksyiset soolokeikat olivat loppuunmyytyjä.  Uransa aikana Paperi T on tehnyt yhteistyötä niin kirjailija Harry Salmenniemen kuin viulisti Pekka Kuusisto ja underground-yhtye Paavoharjun kanssa. Tulossa on myös konsertteja UMOn solistina. Paperi T intensiiviset livekeikat ovat poikkeuksetta elämyksiä!

ALMA ALANKO
Berliinissä laulunkirjoittamista opetelleen Alma Alangon musiikissa kuuluvat vaikutteet saksalaisesta räpistä, popista ja tanssimusiikista. Kovassa nosteessa oleva Alma Alanko julkaisi juuri erotunnelmiin sukeltavan esikoissinglensä Kivinen sydän, jossa voi aistia vaikutteita 2000-luvun alun PMMP:stä.

Illan levymusiikista vastaa Club Nylon DJ:t Serial Kitty, Sara-Maaria ja Sadness Diaper

AIKATAULUT:

RUUSUT 22:00

PAPERI T 20:30

ALMA ALANKO 19:00