Info

Uusi Tampere -festivaali järjestetään Tampereen Hiedanrannan Kuivaamolla 19.-20.7.2019.

Osoite: Tehdaskartanonkatu 24, 33400 Tampere

OHJELMA

Osa Uusi Tampere -festivaalin esiintyjistä on julkistettu, löydät ne täältä. Lisää esiintyjiä julkistetaan kevään 2019 aikana.

Uusi Tampere -tapahtumassa on kolme erillistä lavaa. Kuivaamon ison salin lisäksi esiintymispaikkoina toimivat Kaarikoirien upea skeittihalli ja Kuivaamon takapihalle rakentuva tunnelmallinen sisäpihaterassi.

 

LIPUT

Uusi Tampere -festivaalin ennakkoliput ovat nyt myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä.

2pv ennakkolippu 50,00€
1pv ennakkolippu 30,00€

Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja. Varaudu todistamaan ikäsi saapuessasi paikalle.

Ennakkoon ostettu kahden päivän festivaalipassi vaihdetaan festivaalialueen (eli Kuivaamon) sisäänkäynnillä rannekkeeksi. Rannekkeen kanssa voi päivän aikana vapaasti liikkua alueelta ulos ja sisään.

 

SAAPUMINEN

Kuivaamo sijaitsee loistavien bussi- ja pyöräily-yhteyksien päässä Tampereen keskustan länsipuolella. Suosittelemme saapumaan alueelle joko pyörällä tai bussilla (linjat 3A, 3B, 21, 28A, 28B, 35, 37, 80, 80Y, 85V).Kuivaamon edustalla sijaitsee myös taksitolppa.

Tarkemmat ohjeet ja kartat, miten saapua Kuivaamolle pyörällä, bussilla tai autolla, löytyvät Hiedanrannan nettisivuilta. http://valiaikainenhiedanranta.fi/tietoa-hiedanrannasta/nain-saavut-hiedanrantaan

 

RUOKA JA JUOMA

Omien juomien ja ruokien tuominen festivaalialueelle on kielletty. Alueella on anniskelupisteitä sekä useampia myöhemmin julkistettavia ruokamyyjiä.

 

NARIKKA

Festivaalin sisäänkäynnin yhteydestä löytyy vapaaehtoinen narikka.

Kaikki reput ja isot laukut tulee jättää narikkaan.

Huom! Narikkaan jätetyt tavarat saa takaisin ainoastaan narikkalappua vastaan. Järjestäjä ei ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista.

Laukut tarkistetaan sisäänkäynnillä. Festivaalialueelle ei saa tuoda minkäänlaisia omia juomia tai ruokia. Alueelle voi tuoda tyhjän muovipullon vesipulloksi.

 

LÖYTÖTAVARAT

Uuden Tampereen löytötavarat toimitetaan tapahtumasta seuraavalla viikolla Pirkanmaan löytötavaratoimistolle.

http://www.plt.fi/

 

AKKREDITOINTI

Akkreditointipyynnöt voi lähettää sähköpostiosoitteeseen markku.makkonen@verstas.com.

Uusi Tampere -festivaalin järjestää Tampereen Kulttuurikamari Oy (y-tunnus: 1702195-9) yhteistyössä SWÄG Ry:n ja ALT Agency & Managementin kanssa.

Yhteistyössä