Info

Uusi Tampere -festivaali järjestetään Tampereen Hiedanrannan Kuivaamolla 19.-20.7.2019.

Osoite: Tehdaskartanonkatu 24, 33400 Tampere

LIPUNMYYNTI

Tapahtuman perjantain sekä kahden päivän liput ovat loppuunmyyty, eikä lippuja tule ovelle myyntiin.
Mikäli lauantain lippuja ei myydä loppuun lippukaupoista ennen tapahtumaa, loput liput tulevat myyntiin ovelle perjantaina ja lauantaina. Ilmoitamme tästä myöhemmin.
Lauantain lippuja voit ostaa www.lippu.fi/uusitampere & www.tiketti.fi/uusitampere

OHJELMA

Uusi Tampere -festivaalin esiintyjät on julkistettu, löydät ne täältä.

 

ALUEKARTTA

Uusi Tampere -tapahtumassa on kolme erillistä lavaa. Kuivaamon ison salin lisäksi esiintymispaikkoina toimivat Kaarikoirien upea skeittihalli ja Kuivaamon etupihalle rakentuva terassi. Ruokamyyjät sijaitsevat terassin yhteydessä ja baarit Kuivaamon isossa salissa päälavalle mentäessä.

 

 

LIPUT

Tapahtuman perjantain sekä kahden päivän liput ovat loppuunmyyty, eikä lippuja tule ovelle myyntiin.
Mikäli lauantain lippuja ei myydä loppuun lippukaupoista ennen tapahtumaa, loput liput tulevat myyntiin ovelle perjantaina ja lauantaina. Ilmoitamme tästä myöhemmin.
Lauantain lippuja voit ostaa www.lippu.fi/uusitampere & www.tiketti.fi/uusitampere

Ennakkoon ostettu kahden päivän festivaalipassi vaihdetaan festivaalialueen (eli Kuivaamon) sisäänkäynnillä rannekkeeksi. Rannekkeen kanssa voi päivän aikana vapaasti liikkua alueelta ulos ja sisään.

 

SAAPUMINEN

Kuivaamo sijaitsee loistavien bussi- ja pyöräily-yhteyksien päässä Tampereen keskustan länsipuolella. Suosittelemme saapumaan alueelle joko pyörällä tai bussilla (linjat 3A, 3B, 21, 28A, 28B, 35, 37, 80, 80Y, 85V).Kuivaamon edustalla sijaitsee myös taksitolppa.

Tarkemmat ohjeet ja kartat, miten saapua Kuivaamolle pyörällä, bussilla tai autolla, löytyvät Hiedanrannan nettisivuilta. http://valiaikainenhiedanranta.fi/tietoa-hiedanrannasta/nain-saavut-hiedanrantaan

TKL:n yövuorot 3R Lentävänniemi-keskusta 01:10R, 02:10R ja 03:50R kiertävät Kuivaamon pihan kautta sekä perjantaina, että lauantaina. Pysäkki sijaitsee terassilavan takana.
Vältä saapumista autolla, sillä parkkipaikkoja on alueella hyvin rajallisesti. Mikäli sinun täytyy saapua autolla, voit etsiä itsellesi parkkipaikan Hiedanrannan kartanon läheisyydestä.

RUOKA JA JUOMA

Omien juomien ja ruokien tuominen festivaalialueelle on kielletty. Alueella on anniskelupisteitä sekä useampia myöhemmin julkistettavia ruokamyyjiä.

IKÄRAJA
Tapahtuma on K-18. Varauduthan todistamaan ikäsi henkilöllisyystodistuksella saapuessasi!

NARIKKA

Narikassa peritään 2 € narikkamaksu. Käyminen narikassa maksaa 1 €/kerta

Kaikki reput ja isot laukut tulee jättää narikkaan.

Huom! Narikkaan jätetyt tavarat saa takaisin ainoastaan narikkalappua vastaan. Järjestäjä ei ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista.

Festivaalialueelle ei saa tuoda alkoholia, lasipulloja, ampuma- tai teräsaseita, spray-pulloja tai muita vastaavia vaarallisia esineitä. Myös sateenvarjot ovat kielletty, joten suojauduthan sateelta muilla tavoin. Ethän tuo alueelle retkijakkaroita tai selfietikkuja. Järjestelmäkamerat ovat tervetulleita, mutta jätäthän jalustat ja salamat kotiin.

 

MAKSAMINEN ALUEELLA

Alueella ei ole automaatteja. Alueella käy kortti, mutta kannattaa silti varata mukaan myös käteistä esimerkiksi kotiinpaluuseen yöbussien maksuja varten.
RUOKA JA JUOMA
Alueella on kolme baaria, joista yksi on drinkkibaari. Anniskelu-alue kattaa lähes koko tapahtuma-alueen.
Ulkona terassilavan läheisyydessä on kolme ruokamyyjää: Katukeittiö Leidi, kasvisravintola Gopal sekä Chef Santeri. Myynnissä on vegaanista ja gluteenitonta ruokaa sekä esimerkiksi raakakakkuja ja alkoholittomia juomia. Ruokamyynti auki 01:00.
VESIPISTEET
Uusi Tampereeseen voit tuoda yhden max 0,5L vesipullon tyhjänä tai avaamattomana Hallin ja sisääntulokäytävän vesipisteillä voit täyttää pulloa tarpeen mukaan!
Koska sää on lämmin, muista pitää huoli riittävästä vedenjuonnista
VESSAT JA RÖÖKIPAIKAT
Karttaan on merkitty vessat sekä röökipaikat.
Ulkona olevat bajamajat ovat kaikki unisex. Sisällä skeittihallin kupeessa on yksi unisex-wc sekä useita miesten ja naisten vessoja. Kuivaamolla on käytössä vedettömät ekologiset kuivakäymälät. Vessojen käyttöasteen ollessa tapahtuman aikaan korkea, kuivakäymälät voivat muodostaa enemmän hajua kuin vesivessat. Älä säikähdä, vaan astu rohkeasti sisään!
Tupakan polttaminen sallittua vain osoitetuissa paikoissa. Toinen röökialue löytyy terassilavan ja toinen bajamajojen läheisyydestä.
TASA-ARVO
Uusi Tampere on syrjintävapaa festivaali ja toivotamme jokaisen festarivieraan tervetulleeksi tapahtumaan omana itsenään! Emme hyväksy minkäänlaista syrjintää tai häirintää esimerkiksi sukupuolen, etnisyyden, ihonvärin tai seksuaalisen suuntautumisen vuoksi. Jos näet tai koet Uusi Tampereessa festivaalivieraisiin kohdistuvaa epäsopivaa käytöstä, ilmoitathan siitä välittömästi lähimmälle järjestyksenvalvojalle.
Toivomme, että kunnioitatte kaikkia festarivieraita ja kohtelette heitä kuin toivoisitte itseänne kohdeltavan.
ESTEETTÖMYYS
tapahtuma-alue on pääosin asfalttia tai betonilattiaa. Sisääntulokäytävän inve-wc on unisex.
Pyörätuoliasiakkaat ja muut erityisryhmät (esim. näkövammaiset) tarvitsevat normaalin pääsylipun, mutta avustaja pääsee mukaan ilman erillistä lippua. Suosittelemme ottamaan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta. Dokumenttina käy esimerkiksi Vammaiskortti.

LÖYTÖTAVARAT

Uuden Tampereen löytötavarat toimitetaan tapahtumasta seuraavalla viikolla Pirkanmaan löytötavaratoimistolle.

http://www.plt.fi/

Uusi Tampere -festivaalin järjestää Tampereen Kulttuurikamari Oy (y-tunnus: 1702195-9) yhteistyössä SWÄG Ry:n ja ALT Agency & Managementin kanssa.

Yhteistyössä