Info

Uusi Tampere -festivaali järjestetään Tampereen Hiedanrannan Kuivaamolla 20.-21.7.2018.

Kuivaamon osoite: Lielahdenkatu 10, 33400 Tampere

Tapahtuman aukioloajat:
Pe 20.7. klo 18.00-04.00
La 21.7. klo 16.00-04.00

Uusi Tampereen ohjelma on jo julkistettu. Kaikki esiintyjät löydät TÄÄLTÄ.

Ennakkoon ostettu kahden päivän festivaalipassi vaihdetaan festivaalialueen (eli Kuivaamon) sisäänkäynnillä rannekkeeksi. Rannekkeen kanssa voi päivän aikana vapaasti liikkua alueelta ulos ja sisään.

Aluekartta

Uusi Tampere -tapahtumassa on kolme erillistä lavaa. Kuivaamon ison salin lisäksi esiintymispaikkoina toimivat Kaarikoirien upea skeittihalli ja Kuivaamon takapihan tunnelmallinen sisäpihaterassi. Sisään- ja uloskäynti tapahtuu yhdestä paikkaa eli Kuivaamon pääsisäänkäynnistä.

Saapuminen

Uusi Tampere -festivaali järjestetään Tampereen Hiedanrannan Kuivaamolla. Osoite: Lielahdenkatu 10, 33400 Tampere

Kuivaamo sijaitsee loistavien bussi- ja pyöräily-yhteyksien päässä Tampereen keskustan länsipuolella. Suosittelemme saapumaan alueelle joko pyörällä tai bussilla (Kartanoa lähin pysäkki on Paasikiventiellä nimeltään Hiedanranta1010 ja 1011. Näille pysähtyvät linjat 33V, 2128A28B28C35, 37, 8085 ja 85V). Kuivaamon edustalla sijaitsee myös taksitolppa.

Tarkemmat ohjeet ja kartat, miten saapua Kuivaamolle pyörällä, bussilla tai autolla, löytyvät Hiedanrannan nettisivuilta. http://valiaikainenhiedanranta.fi/tietoa-hiedanrannasta/nain-saavut-hiedanrantaan

Ikärajat, anniskelu, ruoka & juoma

Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja. Varaudu todistamaan ikäsi saapuessasi paikalle.

Omien juomien ja ruokien tuominen festivaalialueelle on kielletty. Alueella on anniskelupisteitä ja Terassilavan yhteydessä on ruokamyyntiä laadukkaiden paikallisten toimijoiden toimesta.

Narikka & löytötavarat

Festivaalin sisäänkäynnin yhteydestä löytyy vapaaehtoinen narikka, joka maksaa 2€.

Kaikki reput ja isot laukut tulee jättää narikkaan.

Huom! Narikkaan jätetyt tavarat saa takaisin ainoastaan narikkalappua vastaan. Järjestäjä ei ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista.

Laukut tarkistetaan sisäänkäynnillä. Festivaalialueelle ei saa tuoda minkäänlaisia omia juomia tai ruokia. Alueelle voi tuoda tyhjän muovipullon vesipulloksi.

Uuden Tampereen löytötavarat toimitetaan tapahtumasta seuraavalla viikolla Pirkanmaan löytötavaratoimistolle.

Yhteystiedot

Yleiset tiedustelut, akkreditointipyynnöt ja sisältöehdotukset voi lähettää sähköpostiosoitteeseen antti.v.hietala@gmail.com.

Yritysyhteistyöehdotukset ja -tiedustelut voi lähettää osoitteeseen kumppanuus@uusitampere.fi.

Kuivaamon yhteystiedot:

KUIVAAMO@KUIVAAMO.FI
045 6317 211

Yhteistyössä