Olavi Uusivirta Tampereen Kuivaamolle heinäkuussa!

13.02.2019

Historian kolmas Uusi Tampere -festivaali jatkaa siitä, mihin kesän 2018 onnistunut uuden musiikin juhla jäi: heinäkuun 19.-20. päivinä 2019 Tampereella uidaan valtavirran ulkopuolella, nautitaan popin viimeisimmistä tuulista ja otetaan vastaan rytmimusiikkia, jossa on koukkuja, hämäryyttä ja potkua.

Uusi Tampere julkisti kesän 2019 ensimmäiset esiintyjänsä viime marraskuussa. Nyt, kun sydän on pakahtua ystävänpäivän lämmöstä, on aika paljastaa uusia artisteja. Niistä suurin ja kaunein on epäilemättä Olavi Uusivirta, jonka tällä hetkellä radioaallot täyttävä Waterloo-single enteilee seuraavaa, tänä vuonna saatavaa albumia. Olavin hurmoksellinen keikka perjantaina 19. heinäkuuta on artistin ainoa kesällä 2019 Tampereella.

Uuden pitkäsoiton kynnyksellä on myös Aavikko, jonka Monopoly-albumi julkaistaan jo huomenna 15. helmikuuta. Luvassa on “disco muysiciä”, ensin levyltä ja suven tullen Kuivaamolla. Erittäin mielenkiintoisen panoksen festivaalille tuo myös kahden siskoksen Maustetytöt, jonka ensimmäinen single Tein kai lottorivini väärin on juuri nyt tulikuuma.

Muita ystävänpäivänä julkistettavia esiintyjiä ovat pohjoismaista suosiota nauttiva indieyhtye Vasas Flora & Fauna, Jan Anderzénin, Sami Sänpäkkilän, Sanna Komin ja Suvi Linnovaaran kokeellinen Tuusanuuskat, elektropopduo Pass ja mansegaze-tyylisuunnan ykköstykki Radio Supernova.

Uusi Tampere 2019, esiintyjäkiinnitykset 14.2.2019:

pe 19.7.
Olavi Uusivirta, Risto, Pää Kii, Aavikko, Henrik!, Hannibal & Hot Heros, Maustetytöt, Tuusanuuskat

la 20.7.
Ruusut, Iisa, Pauliina Kokkonen, Jesse Markin, Vasas Flora & Fauna, Lac Belot, Rosita Luu, Sitoi, Radio Supernova, Pass

Kahden päivän ennakkolippu 50 e
Yhden päivän ennakkolippu 30 e
Ennakkoliput ovat myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä.

Yhteistyössä